fredag 25 maj 2012

Sabinas os i fara!

http://alltomhandboll.nu/arkiv/os-i-fara-foer-jacobsen

Sabina Jacobsens os kan vara i fara då hon skadade knät i en tränings match mot brasilien. Landslagets läkare säger att hon har en rehab period på mellan 4-8 veckor.Sverige befinner sig just nu på träningsläger i Turkiet. I går mötte de svenska damerna Brasilien och åkte på storstryk, 22-37.
– Vi blev faktiskt överkörda över hela banan. Det var glest i försvaret och pressat anfallsspel. Vi hängde med till 4-4. Därefter drog brasilianskorna ifrån. Glädjeämnen var högerkanten med Hanna Fogelström (tre mål) och Annika Wiel Fredén (fyra mål). Sju mål kom från denna position, säger förbundskapten Per Johansson till förbundets hemsida.
Men det som antagligen sved mest var att Sabina Jacobsen tvingades utgå med en befarad meniskskada.
– Vi skickar hem henne direkt och kan förhoppningsvis röntga det redan på måndag. Vi misstänker en meniskskada och sannolikt kommer hon behöva göra någon åtgärd, säger landslagets läkare Michael Svensson-Hendelberg till Kvällsposten och tror på en rehabiliteringstid på fyra till åtta veckor.
– Det är helt rätt beslut att skicka hem henne, man vill inte att någon tid ska gå till spillo. Vi har pratat med henne och hon vill också det, säger förbundskapten Per Johansson till Kvällsposten som ändå är hoppfull.
– Det är klart att det är tråkigt, men hon kan ändå ha chans att konkurrera om en plats i OS. Det är långt till dess.

Den 28 juli spelar Sverige sin första match i OS-gruppspelet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar