onsdag 12 december 2012

Tjejer gråter faktiskt

Ja nu är det som så att förbundskapten Klingvall tyckte att det media skriver ibland var allt för hårt och hävdade att tjejerna läser allt det som skrivs och blir ledsna över detta. Det skulle vart kul tycker jag om de inte haft Twitter förbud. Nu hick tidningarna lite extra rubriker när de lyckades jaga rätt på svar istället för spelarna själva. Landslaget har nu gått från det leende landslaget. Till det skrattand landslaget men nu är de helt plötsligt det gråtande landslaget. Anledning? Klingvall har inte jobbat med dam handboll och är ny med det här som kallas att visa sina känslor när man vet att man vart dålig.

Klart spelarna blir ledsna och besvikna om de gör en dålig match men som Linnea Torstensson sa i en intervju är man på den här nivån vet man oftast när man gjort något dåligt eller bra. Då är man så klart ledsen eller glad olika tider också.

Skulle Johanna Ahlm inte fälla en tår och visa sin besvikelse över missad semi blir man nästa förundrad. En man borde veta att kvinnor visar sina känslor mer än män oftast så hur kan det då komma som en chock att de är ledsna över att inte gå vidare. Ska de skratta åt det? Eller bete sig normalt? Nä man ska vara äkta och visa hur man mår. Då får man även mer medkänsla men också mer tittare i nästa mästerskap då tv publiken ofta gillar lyckliga slut och då vill se mer av landslaget.


  1. Laget gråter. Det är inte medias fel. Media behövs så sporten växer och klingvall borde veta att han ska ta mycket med en nypa salt. Jag tror Han vet det också. Så byt namnet igen och ge oss det skattande landslaget igen. För har spelarna kul har Sverige kul. Laget har haft spelarmöte och pratat om det här så vad jag förstår är det utrett till viss del nu så hoppas detta inte påverkar dem i matchen mot Tjeckien imorgon som blir tjejrnas sista mach för i år. Vore det då inte skön med n vinst?
  2. För att förstå mer om detta kan ni gå in på denna länk.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar